Yanmar Europe

Our partnership has no downtime

Yanmar laat zich letterlijk zien in de nieuwe Europese campagne voor Industrial engines. Naast de kwalitatief hoogwaardige motoren voor industriële toepassingen levert ze haar partnership. Duurzaam, onvoorwaardelijk en zonder ‘downtime’.

Een belofte die Yanmar doet op persoonlijke titel. Het team van engineers, logistieke medewerkers en service specialisten stelt zich voor en doet direct een aanbod in de vorm van technisch advies, hulp bij planning of migratie. Als potentiële klant kun je zo de Yanmar partnership al een beetje ervaren. En die gaat veel verder dan alleen de motor.

Resultaat

Klanten begrijpen en dichtbij halen

Voor deze conversie campagne is strategie en concept ontwikkeld, gericht op het met kwalitatieve leads vullen van de database. Het doel is om eerder in gesprek te komen met prospects. Daarvoor zijn vier korte films ontwikkeld, een website (design en interactie) en is de campagne strategie uitgewerkt. Alle interacties leveren waardevolle markt informatie op in de database. Informatie die Yanmar een voorsprong geeft in haar marktbenadering.

Yanmar Europe B.V. is gevestigd in Nederland als internationaal kantoor voor de regio. Met 140 medewerkers en 24 verschillende nationaliteiten levert ze kwalitatieve producten en service voor haar klanten op het gebied van landbouw, industrie, marine en energie.

Yanmar

Contact

Meer weten over dit project

Meer werk

Bekijk ook deze projecten

Volg ons

Gratis
serotonine