De Coolsingel

Kijk nou! Onze straat vernieuwt!

De beroemdste straat van Rotterdam, en toevallig ook onze straat, zal weer de trots van alle Rotterdammers worden. De Coolsingel krijgt haar allure en internationale uitstraling terug. Met een brede fiets- en wandelpromenade, meer bomen, stadsparkjes, nieuwe bestrating en ornamenten wordt het dé plek waar het straks gebeurt.

0to9 maakte voor Gemeente Rotterdam de strategie en concept om Rotterdammers te informeren over de werkzaamheden. En ondertussen iedereen te laten zien hoe mooi de straat gaat worden! Kijk! De Coolsingel vernieuwt! 

Dé boulevard

die Rotterdam verdient

0to9 maakte een serie portretten van echte Rotterdammers! Hun blik verraadt dat er iets moois staat te gebeuren, onze straat wordt nog mooier! Daarnaast ontwierpen wij het ‘Coolsingel pattern’ waarin kenmerkende ornamenten, kunstwerken en gebouwen terugkomen.

De campagne

Voor en door Rotterdammers

In de campagne laten we de diversiteit aan Rotterdammers laten zien, van jong tot oud! Gefotografeerd en gecast in een pop-up studio op de Coolsingel.

Informatiecentrum

Alles over de nieuwe Coolsingel

Rijdend over de Blaak kijkt één van onze Coolsingel modellen over je heen, haar blik leidt je naar de Coolsingel die volop in beweging is. Op het Churchillplein vind je het Coolsingel Informatiecentrum dat wij ontwierpen. Hier kun je de maquette komen bekijken of vragen stellen aan de Omgevingsmanager. Binnen zie je beelden van de oude Coolsingel, maar vooral ook hoe de Coolsingel er over drie jaar uitziet.

Onze aanpak

Niet te missen!

Onze aanpak is niet te missen, naast abri’s over heel Rotterdam en het infocentrum komt de campagne terug op bouwhekken, gebouwen en beeldschermen.

Ook online

Coolsingel.nl

Wil je meer weten over de werkzaamheden, omreisroutes en de plannen? Dan kan je terecht op Coolsingel.nl – de website ontwierpen en bouwden wij. Hier kunnen ondernemers en andere betrokkenen ook toolkits downloaden om hun achterban te informeren.

De komende 3 jaar zal Rotterdam letterlijk en figuurlijk niet om de Coolsingel werkzaamheden heen kunnen. Kijk! Dat is nou een case waar wij blij van worden. Voor, van en op onze eigen straat!

Gemeente Rotterdam

Contact

Meer weten over dit project

Joost Van Gorsel

Creative Director

Meer werk

Bekijk ook deze projecten

Volg ons

Gratis
serotonine