0to9 loves ExpressionEngine

Deze plek is gereserveerd voor een opiniërend artikeltje over waarom ExpressionEngine zo’n fijn Content Management Systeem (CMS) is. Kan ik mooi uitleggen dat wij er jarenlange ervaring mee hebben als een van Nederlands vooraanstaande ontwikkelaars en heel veel kunnen met het systeem. Dat we de eerste ExpressionEngine 3 sites opgeleverd hebben en met de preview van ExpressionEngine 4 in de weer zijn. Dat ExpressionEngine extreem flexibel, schaalbaar en open source is en je niet aan een maandelijks abbo vast zit.  

Is ExpressionEngine uniek?
Zeker niet. Maar doordat het ons niet beperkt en wij het systeem zo kunnen kneden dan het op een gebruiksvriendelijke manier het beheren van websites, webshops of online tools en applicaties mogelijk maakt, kunnen wij doen waar we écht goed in zijn; het bieden van toegevoegde waarde, in het geval van mij en mijn team op het digitale front.

ExpressionEngine is een tool, een hulpmiddel hiervoor. Net als Wordpress, dat we ook regelmatig inzetten. Of Typo3, SiteCore, Umbraco. Ook Drupal zeker niet vergeten, dat gebruiken we ook. We zien ze allemaal regelmatig voorbij komen. Wil je een website? Dan kan dat heel goed met dit hulpmiddel. Maar is een website wel waar je je doelen mee gaat behalen? Ehhh, welke doelen? Precies; die brengen we eerst in kaart. Samen, op de inmiddels bekende wijze (toch?). Aan de hand daarvan bekijken we of je inderdaad een website nodig hebt. Of een webshop. Een app, of een online tool. Misschien wel een complete Augmented Reality experience, waarmee je op een beurs je competitie omver blaast. Dan gaat het niet alleen om hoeveel je investeert, maar vooral om hoeveel je er uit haalt, wat het oplevert. Hoeveel waarde iets toevoegt. 

Wordt het toch een website waarmee jij je kansen het beste benut? Wij werken graag met ExpressionEngine.
Of we werken met een al gebruikt CMS (Drupal, Typo3, Umbraco, om er een paar te noemen). Net zoals wij graag werken met Photoshop of Sketch om beeldbewerking of webdesign te doen. Of zoals we werken met Microsoft Office om begrotingen te maken, en we hier PDFjes van maken met Acrobat. Dat kan natuurlijk ook in Apple Pages, we designen ook wel eens stiekem in InDesign of Illustrator, maar iedereen heeft een voorkeur en elke situatie heeft de meest efficiënte oplossing. Zodat wij zoveel mogelijk waarde kunnen toevoegen. En dat lukt met ExpressionEngine eigenlijk altijd heel erg goed.

Meer weten?
Wil je ons en ons hulpmiddel ExpressionEngine in actie zien? Neem dan contact met mij op. Alvast een paar voorbeelden:

Contact

Meer weten over dit artikel?

Peter de Dijker

Lead Developer

Volg ons

Gratis
serotonine

reCAPTCHA demo: Simple page