Contact

Hier kan je
ons vinden

Route

Met de auto
of OV

Let op: vanwege werkzaamheden aan de Coolsingel is het momenteel niet mogelijk om via de Coolsingel 0to9 te bereiken. Volg daarom deze aangepaste routes:

Auto

Bereikbaarheid vanuit richting
Den Haag en Utrecht

Op de ring A20 neem je afslag 14 (Rotterdam Centrum). Op de rotonde Centrum aanhouden (vanuit Den Haag ¼ en vanuit Utrecht ¾). Weg volgen tot voorbij het treinviaduct. Je rijdt nu op het Hofplein. Ga hier rechtdoor en je komt op de Coolsingel. Je gaat direct bij het Hilton rechtsaf voor de parkeergarage Kruiskade. Ons pand ligt aan de rechterkant, tegenover het stadhuis.

Bereikbaarheid vanuit het zuiden

Op de A16 richting Rotterdam de banen met Capelle a/d IJssel aanhouden (de twee banen aan de rechterkant). Na de Brienenoord houd je direct de eerste afslag 25 (Centrum) aan. Neem de rotonde ¾ naar Centrum. Je rijdt nu op de Maasboulevard. Bij de stoplichten bij de Erasmusbrug ga je rechtsaf. Je rijdt over de Schiedamsedijk rechtdoor richting Beurs. Sla bij Beurs linksaf de Westblaak op en volg deze naar Eendrachtsplein. Rij vervolgens rechtsaf de Mauritsweg op en vervolg je weg over het Kruisplein. Sla rechtsaf naar het Weena en neem de eerste afslag op het Hofplein naar de Coolsingel. Sla daarna rechtsaf naar de Kruiskade. Direct rechts rij je de parkeergarage Kruiskade in.

Parkeren

Parkeergarage Kruiskade 21

Wil je parkeren, dan kun je gebruik maken van de parkeergarage op de Kruiskade 21. Om de parkeergarage te bereiken rij je vanaf het Hofplein de Coolsingel op, en neem dan de eerste afslag rechts. Je rijdt nu op de Kruiskade. Neem op de Kruiskade de eerste afslag rechts en rijd de parkeergarage binnen. Klanten krijgen van ons een uitrijkaart.

Openbaar Vervoer

Metro

Op Rotterdam CS neem je de metro richting De Akkers of de metro richting Slinge. Stap uit bij metrostation Stadhuis. Je bent op de Coolsingel. 0to9 is gevestigd in het Holbeinhuis op nummer 65, pal tegenover het stadhuis.

Tram

Vanaf Rotterdam CS kun je tramlijn 4 richting Molenlaan, tramlijn 7 richting Woudestein, tramlijn 8 richting Kleiweg en tramlijn 25 richting Schiebroek nemen. Stap uit bij halte Weena. Loop op de Coolsingel tot het Holbeinhuis, aan de rechterkant op nummer 65, tegenover het stadhuis en op de hoek van het Stadhuisplein.

Lopen

Het Holbeinhuis ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Rotterdam CS. Loop vanaf het station richting Centrum. Ga op het Weena linksaf en loop door tot het Hofplein. Op de hoek Hofplein/Coolsingel vervolg je je weg over de Coolsingel tot het Holbeinhuis op nummer 65, tegenover het stadhuis. Heb je nog vragen, bel even naar +31 10 27 59 000, we helpen je graag verder.

Volg ons

Gratis
serotonine