Wolters Kluwer

Een sterk masterbrand

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals. Wolters Kluwer is een masterbrand, wat betekent dat producten, labels daar in de merkhiërarchie ondergeschikt aan zijn. 0to9 vertaalde de internationale strategie naar Nederland, inclusief de uitwerking van alle merkconsequenties in design.

Werken bij

een internationaal softwarebedrijf

Wolters Kluwer ontwikkelt zich steeds meer in de richting van een softwarebedrijf. Kennisintensief en voor uiteenlopende professionals. Een uitdagende werkomgeving voor professionals, die klanten bijstaan met kennis en informatie op momenten die ertoe doen. Wolters Kluwer. When you have to be right!

Navigator

Sneller tot essentie

Navigator is de online informatieportal voor juridische, fiscale en overheidsprofessionals. Zij hebben altijd en overal toegang tot tailor made vakinformatie. 0to9 ontwikkelde thematiek, vormgeving en beeldtaal. De essentie van een sterk product.

SmartDox

De gamechanger in contract software

De nieuwe generatie juristen maakt optimaal gebruik van de kansen die technologie biedt. De echte waarde van een jurist zit in het advies en niet in het opstellen van het contract. Daar heb je namelijk SmartDox voor. Hoogwaardige en actuele contractsoftware; foutloos en snel. Time to Change, Time to Focus. Change Focus!

KBP Online

Verrassend & Onderscheidend

KBP Online is het voordeligste aangiftepakket in de cloud. Verrassend compleet en voordelig door de koppeling met diverse systemen. Op basis van een onderscheidende beeldtaal & positionering heeft 0to9 deze animatie ontwikkeld waarin de prospect letterlijk wordt meegenomen in de software tool KBP. Met het &-teken benadrukken we de kracht van de combinatie van verrassend compleet en voordelig.

Wolters Kluwer levert vakgerichte informatie aan kritische professionals op uiteenlopende gebieden. Klanten van Wolters Kluwer behoren tot de top op hun vakgebied: van juristen, fiscalisten, accountants en bestuurders tot aan human resources-, account- en marketingmanagers.

Wolters Kluwer

Contact

Meer weten over dit project

Joost Van Gorsel

Creative Director

Meer werk

Bekijk ook deze projecten

Volg ons

Gratis
serotonine